Életjáradék vagy egyösszegű kifizetés - mindezt úgy, hogy a lakás használati jogát megtarthatja élete végéig - ez a konstrukció lényege.

■ Szabaduljon meg adósságaitól
■ Nem kell elköltöznie lakásából
■ Ne vegyen fel újabb hitelt
■ Nincsenek rejtett költségek
■ 100% jogi garancia

Ha Önnek problémát jelent visszafizetni a hitelét, ha minden hónapban meg kell vonnia magától valamit, hogy befizethesse a törlesztőt, ha elege van abból, hogy az adóssága egyre csak nő, hiába fizeti a részleteket, engedje meg, hogy elmondjak Önnek egy történetet.
Géza és Éva története
Egy kedves ismerősöm, Éva friss nyugdíjasként költözött össze új párjával, Gézával egy szép kertes házba, de ehhez jelentős hitelt kellett felvenniük. Sajnos néhány év után egy sajnálatos családi esemény miatt jelentősen csökkentek a bevételeik. Közben a hitelkamatok emelkedni kezdtek, a hitelfelvételkor még simán kifizetett törlesztőrészlet a duplájára nőtt, ők pedig kezdtek elmaradni a fizetéssel. Segítséget nem kértek, mert nem akartak a gyermekeiknek gondot okozni.
Lavíroztak egy ideig. Amelyik hónapban a hitelt fizették, a gázdíjat nem fizették, pár hónap után azonban a közműszolgáltató megelégelte ezt, és  felmondta a szerződésüket. Elzárták náluk a gázt. Hideg vízben zuhanyoztak, villanyrezsón főztek. Közben a tartozásaik a késedelmi kamatokkal is nőttek.
Végül nem maradt más választásuk: áron alul kellett eladni a házat az első jelentkezőnek. Azt az otthont, ahol a hátralévő élveiket tervezték békében tölteni. Miután a banki hitelt visszafizették, szinte alig maradt pénzük, kénytelenek voltak albérletbe menni, kapcsolatuk megromlott.
A férfi vidékre költözött a rokonaihoz, a hölgy ma is albérletben él, és a nyugdíj mellett keményen kell dolgoznia, hogy a bérleti díj, a rezsi és az élelmiszer mellett jusson másra is.
Géza és Éva nem kerültek volna ilyen helyzetbe, ha tudják, amit most Önnek elmondok. Van olyan megoldás, amihez senkinek nem kell a terhére lenni, mégis segíthet kikerülni a szorongatott helyzetből.
Ön eladhatja a lakását vagy házát úgy, hogy utána nem kell onnan elköltöznie.

Tudja meg, hogyan!


Hogyan? A tulajdonjogot befektetők megvásárolják, Ön pedig haszonélvezője lesz az ingatlannak. A haszonélvezet a törvény által védett jogviszony, ami kizárólag lemondással vagy halállal szűnik meg. Vagyis a haszonélvezőt soha, senki nem küldheti el az lakásából, élete végéig ott lakhat.
Ez tényleg igaz?

Kérjen részletes tájékoztatást!


Igen, ma már ez egy jól kidolgozott és biztonságos, ingatlan alapú befektetési megoldás, amivel minden fél kiemelkedően jól jár.

Kérjen kalkulációt az elérhető összegről!


Adja el lakását ingatlanbefektetőknek, kedvező áron, biztonságosan, és szerezzen haszonélvezeti jogot rá! Így egyben vagy járadék formájában juthat jelentős összeghez, amit arra fordíthat, amire szüksége van: hiteltörlesztésre, számlatartozásra vagy akár nyaralásra.

Forduljon hozzánk bizalommal!


A tanácsadás ingyenes, és semmilyen kötelezettséggel nem jár! 100% biztonságos, 100% elégedettségi garancia, 100% jogi védelem!

You've successfully subscribed to Nyugodt Évek
Great! Next, complete checkout for full access to Nyugodt Évek
Welcome back! You've successfully signed in
Success! Your account is fully activated, you now have access to all content.
Unable to sign you in. Please try again.
Success! Your account is fully activated, you now have access to all content.
Success! Your billing info is updated.
Billing info update failed.
Your link has expired.