Pénzhez juthat ingatlanát értékesítve, de örökhasználat megtartása mellett: élete végéig használhatja az ingatlant, földhivatali bejegyzéssel garantálva.
  • Törvényi védelem
  • Nincs eladósodás
  • Biztonságos
  • Nem kell kiköltözni
  • Értékesítés garanciával

Tudta, hogy úgy is eladhatja a lakását vagy házát, hogy nem kell onnan elköltöznie? Így sokkal kényelmesebben juthat pénzhez, amiből megvásárolhatja új ingatlanját! Költöznie pedig csak akkor kell, ha Ön úgy dönt?
Nem tudta? Pedig igen! Hogyan?
A haszonélvezetes értékesítés bevált és biztonságos megoldás!
Hogyan működik?
A tulajdonjogot befektetők megvásárolják, Ön pedig haszonélvezője lesz az ingatlannak. A haszonélvezet a törvény által védett, élethosszig tartó jogviszony, ami kizárólag akkor szűnik meg, ha lemondanak róla. Vagyis a haszonélvezőt soha, senki nem küldheti el a lakásból, addig lakhat ott, amíg akar.
Ez tényleg igaz?
Igen, ma már ez egy jól kidolgozott és biztonságos, ingatlan alapú befektetési megoldás, amivel minden fél kiemelkedően jól jár.
Érdekli?

Érdekel!


Adja el lakását ingatlanbefektetőknek, gyorsan, biztonságosan, és szerezzen haszonélvezeti jogot rá! Így egyben vagy járadék formájában juthat több milliós összeghez, amit arra fordíthat, amire szüksége van: hiteltörlesztésre, másik ingatlan vásárlására, bérleti díjra. Ahogy Önnek a legjobban megfelel!

Mennyi pénzhez juthatok?


Ha Ön másik ingatlant kíván venni, vagyis később lemondana a haszonélvezetről, további jelentős pénzösszeghez juthat, amit az ingatlan új tulajdonosa fizet Önnek. Vagyis ez kiváló megoldás például egy több lépcsőben végrehajtott ingatlancseréhez, feljújításhoz, bővítéshez is, amikor a megvásárolt új ingatlanba csak később költözik át. Csakis Önön múlik, nem sürgeti semmi!
Tudja meg a részleteket, éljen a lehetőséggel!

Időpontot foglalok


A tanácsadás ingyenes, és semmilyen kötelezettséggel nem jár! 100% biztonságos, 100% elégedettségi garancia, 100% jogi védelem! Ha Ön elmúlt 65 éves, és nagyvárosban, kiemelt turisztikai célpontban vagy az agglomerációban rendelkezik ingatlannal, ajánlatunk Önnek szól. Mire vár még?
Kalkuláljon most, nézze meg, mekkora összeghez juthat!
Használja kalkulátorunkat!

Kalkulátor indítása


You've successfully subscribed to Nyugodt Évek
Great! Next, complete checkout for full access to Nyugodt Évek
Welcome back! You've successfully signed in
Success! Your account is fully activated, you now have access to all content.
Unable to sign you in. Please try again.
Success! Your account is fully activated, you now have access to all content.
Success! Your billing info is updated.
Billing info update failed.
Your link has expired.