Dóka János
FairPension Kft ügyvezető

Ingatlanvagyon értékelő és közvetítő szakemberként csatlakoztam a NyugodtÉvek vállalkozás alapítói közé.

Egész eddigi életemben mindig azok a kezdeményezések, üzleti elképzelések vonzottak és motiváltak, amelyek minden üzleti partner elégedettségét képesek voltak szolgálni és ezáltal némiképp ahhoz is hozzájárultak, hogy a világ egy kicsit élhetőbb, jobb hely legyen. A NyugodtÉvek összeköti az ingatlanbefektetést keresőket a nyugdíjas ingatlantulajdonosokkal: mindkét fél számára pénzügyileg kiemelkedően előnyös, biztonságos és kényelmes lehetőséget ajánl. Az ilyen tipusú projektekben érzem igazán jól magam.

Dr. Molnár István, jogász, tulajdonos


Mestereim egy nagyon fontos dolgot tanítottak nekem meg a jog lényegéről. A legtöbb ember úgy gondolja, hogy egy szerződés a leírt szavaktól, a sok pecséttől és az aláírástól lesz jó szerződéssé. Valójában azonban egy szerződés attól jó, hogy az azt megkötő felek helyesen ismerték fel az érdekeiket, a maguk számára elfogadható kompromisszumot kötöttek, és mindketten ugyanannak az eseménynek a bekövetkezését várják el a megállapodásuktól. Egy jó üzlet nem a szerződésben születik meg, hanem sokkal inkább az oda vezető útban.

A FairPension Kft létrehozásával az volt a célom, hogy egy olyan szolgáltató csapat álljon össze, amely nem csak a jó üzlethez vezető egyes állomásokon, hanem az egész folyamaton átsegítse az ügyfeleit. Legyen szó egy jól megválasztott árról, vagy egy jól kalkulálható elvárt hozamról, de mindenek felett az otthon biztonságáról.

You've successfully subscribed to Nyugodt Évek
Great! Next, complete checkout for full access to Nyugodt Évek
Welcome back! You've successfully signed in
Success! Your account is fully activated, you now have access to all content.
Unable to sign you in. Please try again.
Success! Your account is fully activated, you now have access to all content.
Success! Your billing info is updated.
Billing info update failed.
Your link has expired.