Örökhasználat megtartása mellett értékesítheti ingatlanát: élete végéig nem kell kiköltöznie, a vételárat mégis megkapja havi életjáradékként vagy egyösszegű kifizetéssel - az Ön választása szerint.

■ Jobb életminőség
■ Jogi garancia
■ Önnek is jár
■ Biztonságos és méltányos
■ Hitelfelvétel nélkül
■ Élvezze az életet

A körhintából ki lehet szállni! Lehet élvezni az életet! Miért ne tenné meg Ön is? Nem ezért tanult és dolgozott évtizedeken át? Miért érné be annyival, amit a nyugdíj tartogat?
Életünk során sok mindent elérünk, néhány dolgot pedig sosem tehetünk meg. Nem azért, mert ne akarnánk, hanem mert egyszerűen nincs rá lehetőségünk. Akadályok állnak elénk, a legtöbbünknek pedig nincs elég akarata, hogy leküzdje ezeket. Olyanok is akadnak - talán Ön is épp ilyen -, akiknél nem az akarat hiányzik, hanem mindig másokat helyeznek előtérbe. Eljön az idő, amikor mindenkinek szüksége van arra, hogy saját magával foglalkozzon. Minden ember törekszik a boldogságra, és joga is van elérni azt. Ebben szeretnénk segíteni.
Önnek is joga van jól élni! Joga van elégedettnek lenni! Mikor, ha nem most? Mire várna még? Találjon kiutat, mi segítünk Önnek!

Többet szeretnék tudni!


Mit kínálunk? Egy lehetőséget, hogy komoly pénzösszeghez jusson. Annak az esélyét kínáljuk, hogy visszakapja az élettől, amiért megdolgozott.
Hogyan? Egy egyszerű, korrekt és törvényes ajánlattal.

További információt kérek!


Ha Ön legalább 65 éves, Budapesten vagy környékén, nagyvárosban, megyeszékhelyen vagy éppen a Balatonnál van ingatlanja, a mi ajánlatunk éppen Önnek szól. Közvetítőként segítünk eladni a lakást vagy házat. A legjobb: nem kell elköltöznie az ingatlanból!
Két remek lehetőséget kínálunk Önnek: örökjáradékot, amelyet élete végéig folyósít az új tulajdonos, vagy méltányos, egyösszegű vételár kifizetését. Ön mindkét esetben haszonélvezője marad az ingatlannak, vagyis soha nem kell onnan elmennie.
Az ajánlat házaspárok és élettársak számára is elérhető.
Tudja meg, Ön mekkora összegre számíthat!

Használom a kalkulátort!


Nincs hitelfelvétel, nincsenek trükkök, minden ügylet jogszerű, megfelel a magyar törvényi követelményeknek és 100%-ig megbízható. Jogi garanciával, az elégedett ügyfelekért!
Tudjon meg mindent rólunk, ismerje meg ajánlott konstrukcióinkat, kérjen időpontot személyes tanácsadásra!

Időpontot foglalok.


Használja a kalkulátort, hogy megtudja, mekkora összegre számíthat!
Ne feledje, ha Ön elmúlt 65 és saját lakása van, érdemes felvennie velünk a kapcsolatot, képzett és gyakorlott kollégáink végig segíteni fognak Önnek, hogy elérhesse, amire mindig is vágyott!
Keressen minket, kérjen visszahívást!

Visszahívást kérek!

You've successfully subscribed to Nyugodt Évek
Great! Next, complete checkout for full access to Nyugodt Évek
Welcome back! You've successfully signed in
Success! Your account is fully activated, you now have access to all content.
Unable to sign you in. Please try again.
Success! Your account is fully activated, you now have access to all content.
Success! Your billing info is updated.
Billing info update failed.
Your link has expired.