Vállalásaink, hogy Ön maximális biztonságban legyen

A NyugodtÉvek kifejezetten a nyugdíjas ingatlantulajdonosok számára kidolgozott rendszer, vagyis maximálisan az Ön igényeire szabottan dolgoztuk ki az ingatlanpiac, a nyugdíjrendszer, a jog és a befektetési lehetőségek területén jártas szakemberek bevonásával.

Ön garanciát kap arra, hogy:

 • Méltányos árat kap a lakásáért!
 • Sosem kell kiköltöznie az ingatlanból!
 • Megfelelő jogi képviseletet kap és teljes védelmet élvez!
 • Élete végéig tartó haszonélvezeti jogot szerez!

Mi a konstrukció lényege egy mondatban?

A NyugodtÉvek kiemelkedően előnyös megoldásokat kínál azoknak a nyugdíjas ingatlantulajdonosoknak, akik biztonságos és kényelmes módon szeretnének pénzhez jutni. Ön eladja a lakását, de továbbra is benne lakhat, akár élete végéig, ennek fejében pedig egyösszegű kifizetést (vételárat) vagy életjáradékot kaphat.

Miért biztonságos?

A NyugodtÉvek biztonságos pénzszerzési lehetőséget kínál nyugdíjas ingatlantulajdonosoknak. Gyorsan, pontosan, jogi garanciával. Ne bízza magát zavaros hátterű ügynökökre! Ne vegyen fel drága és kötelezettségekkel terhelt kölcsönöket, ne adósodjon el! A NyugodtÉvek egy leinformálható, magyar közvetítői vállalkozás, aminek irányítását komoly tapasztalattal rendelkező befektetési és  ingatlanszakértők végzik. Ön teljes biztonságban lesz, és pontosan azt kapja, amiben megállapodunk!

Kik vehetnek részt benne?

Ha Ön legalább 69 éves és Budapesten, a főváros vonzáskörzetében vagy megyeszékhelyen él, részesülhet ebből a rendkívüli lehetőségből. Házaspárok és élettársak jelentkezését is örömmel fogadjuk.

Meg kell válnom a lakásomtól?

Önnek a lakás tulajdonjogát át kell ruháznia, de élete végéig saját ingatlanában maradhat, haszonélvezeti jogával élve akár még a tulajdonossal szemben is! Ha fenntartja annak a lehetőségét, hogy később szeretne elköltözni, Ön bármikor kérheti a tulajdonost a haszonélvezeti jogának megváltására, amiért további pénzhez juthat az ingatlan új tulajdonosától.

Miért jó?

A NyugodtÉvek által kínált konstrukciót az ingatlanszakmában és a befektetések területén évtizedes tapasztalattal rendelkező szakemberek, nyugdíjszakértők bevonásával dolgozták ki, hogy az kiemelkedően előnyös legyen azon nyugdíjas lakástulajdonosok számára, akik szeretnének komoly pénzösszeghez jutni eladósodás és kockázat nélkül.

 • Önnek nem kell hitelt felvennie!
 • Nincsenek előzetes vagy rejtett költségek!
 • Tisztességes, törvényes és átlátható üzletet köthet. Garanciával!
 • Nem kell kiköltöznie!
 • Nem hagy hátra adósságot a családjának.
 • Kényelmes, egyszerű és nagyszerű!

Milyen lehetőségek vannak?

A NyugodtÉvek alapvetően két különböző konstrukciót közvetít ügyfeleinek:

 • életjáradék
 • egyösszegű kifizetés

Az, hogy Önnek melyik felel meg jobban, attól függ, hogy milyen céllal köti meg az üzletet, mit szeretne kezdeni a pénzzel, amihez hozzájut. Az életjáradék például jó megoldás azoknak, akik havi nyugdíjukat szeretnék jelentősen növelni, hogy jobban élhessenek. Az egyösszegű kifizetés klasszikusan azoknak éri meg, akik másik ingatlant szándékoznak vásárolni vagy a pénzzel családjuknak szeretnének segíteni. Természetesen lehetőség van a két kifizetési mód kombinálására, hogy az Önnek járó kifizetés egy részét egyösszegben kéri, a fennmaradó részét életjáradékként kapja meg, ebben az esetben egy csökkentett életjáradékról beszélhetünk.

Az Önnek legkedvezőbb és igényeinek leginkább megfelelő konstrukció kiválasztásához kérje szakértőnk segítségét. A tanácsadás minden esetben ingyenes és semmilyen kötelezettséggel nem jár!

Házaspárok is igénybe vehetik?

A NyugodtÉvek kifejezetten a nyugdíjas ingatlantulajdonosok számára kialakított rendszer, amelyet az önállóan, házasságban vagy kapcsolatban élő 69 év feletti ügyfelek számára dolgoztak ki. Amennyiben Ön párjával együtt tulajdonosa az ingatlannak, a garanciák mindkettejükre vonatkoznak! Vagyis Önök mindketten haszonélvezeti jogot szereznek, nem kell attól tartani, hogy valamelyikük halála esetén a másik otthontalanná válik. A konstrukció törvényes, biztonságos és minden résztvevő számára méltányos.

Mi a konstrukció jogi háttere?

A haszonélvezeti jog egy földhivatal által az ingatlan-nyilvántartásba bejegyzett jog. Az ingatlan tulajdoni lapján is szerepel. A haszonélvező még a tulajdonossal szemben  is jogosult arra, hogy az ingatlant használja. Persze a jog együtt jár a kötelezettséggel is: a lakás állapotát meg kell hogy őrizze. Mivel a haszonélvezet személyhez kötődik, ezért azt nem adhatja át, de pont ezért nem is vehetik el
Öntől.

Mennyibe kerül?

A tanácsadás minden esetben ingyenes és semmilyen kötelezettséggel nem jár! Amennyiben belevág a konstrukcióba, akkor egy ingatlanközvetítői szerződést kötünk, de nem kell előre fizetni semmit, ha elfogad egy ajánlatot és kifizetést kap, akkor illeti meg a NyugodtÉveket a közvetítői díj, ennek az összege előre ismert, megállapodott, mértéke változó, de elenyésző az összeghez képest.

Konzultálni szeretnék szakértővel
You've successfully subscribed to Nyugodt Évek
Great! Next, complete checkout for full access to Nyugodt Évek
Welcome back! You've successfully signed in
Success! Your account is fully activated, you now have access to all content.
Unable to sign you in. Please try again.
Success! Your account is fully activated, you now have access to all content.
Success! Your billing info is updated.
Billing info update failed.
Your link has expired.