Életjáradék vagy egyösszegű kifizetés - mindezt úgy, hogy a lakás használati jogát megtarthatja élete végéig - ez a konstrukció lényege.

■ Nincs többé aggódás
■ Rövid határidővel juthat pénzhez
■ Egyösszegben vagy havi járadékként
■ Nem hitel, nincs adósság
■ Törvényi védelem

Ön is aggódik? Szorong?
Az aggodalom a legnehezebb érzések egyike. A szorongás a lélek egyik legártalmasabb ellenfele. Ha az embernek folyton félnie kell valamitől, az kizárja, hogy boldog és elégedett életet élhessen.
Korunkban a legtöbb aggodalom abból ered, hogy nem tudjuk kiszámítani, hogyan tudunk megélni. Nem azért, mert nem tudunk számolni, épp ellenkezőleg. Tudunk. És tudjuk, hogy a rendelkezésünkre álló pénz kevesebb, mint amiből kényelmesen élhetnénk a mindennapjainkat, és időnként jutna egy hosszú hétvégére, egy kellemes vacsorára, netán egy síelésre vagy tengerparti nyaralásra.
A nyugdíj emelkedik ugyan, de nem olyan ütemben, ahogy az árak nőnek. Minden egyre drágább, nekünk pedig egyre kevesebb marad a hónap végén. Időnként semmi. Hogyan lehetne leszállni erről a mókuskerékről? Beletörődni lehet, de a szorongás attól még nem fog elmúlni. A tűrés nem megoldás, azzal csak megkeserítjük saját életünket. A megoldás az, hogy véget kell vetni az aggodalmaink okának.
Mi lenne, ha tudnánk ajánlani egy megoldást, ami véget vet a szorongásnak és véget vet a hónap végi fillérszámolgatásnak? Egy olyan üzleti ajánlatunk van az Ön számára, amivel eladósodás nélkül juthat jelentős pénzösszeghez vagy komoly állandó havi bevételhez.

Többet szeretnék tudni


Nincs szükség rá, hogy fenekestül felforgassa az életét. Senkitől nem kell szívességet kérnie. Nem kell hitelt felvennie, eladósodnia, ügyeskednie.
Ajánlatunk méltányos, mindenki számára előnyös, tisztességes üzlet.
Kíváncsivá tettük? Kezd oldódni a szorongás? A legjobb csak most következik!
Ajánlatunk a következő: segítünk Önnek abban, hogy befektetési célra értékesítse a lakását, nyaralóját, házát. Önnek soha - élete végéig - nem kell elhagynia az ingatlant, ha nem kívánja. Soga senki sem tudja és nem fogja Önt elküldeni, a haszonélvezet törvényi védelmét élvezi majd, amíg csak él.

Lépjen velünk kapcsolatba


Jusson többmilliós pénzösszeghez saját lakása haszonélvezetes eladásából! Vagy válassza az örökjáradékos értékesítést, és tegyen szert akár több százezres havi bevételre!

Érdeklődöm


Ön most azt kérdi, hogyan lehetséges ez? Úgy, hogy az ingatlanpiacon ma nagyon megéri befektetni, ezért az Ön ingatlana is igen értékes a befektetők számára, akik a lehető legjobb helyre szeretnék tenni a pénzüket.
Miért ne lenne ez a hely az Ön bankszámlája?
Amikor Ön eladja a lakását, átruházza a tulajdonjogot a befektetőre, de egyben haszonélvezeti jogot szerez az ingatlanra. A tulajdonjogért cserébe a befektető a mi közvetítésünkkel vételárat vagy örökjáradékot fizet Önnek.
Vagyis Ön a pénzt megkapja, az Ön által választott formában, de nem kell elköltöznie az ingatlanból. Amennyiben később mégis elköltözne, lemondhat a haszonélvezetről, amiért további pénzhez juthat az új tulajdonossal való megállapodás szerint.
Mekkora összeghez juthat Ön? Készítettünk egy kalkulátort, ami segít ezt meghatározni, kattintson az alábbi gombra, és tudja meg!

Használom a kalkulátort


Tudta? Már egy kisebb pesti lakás haszonélvezetes eladásából is rengeteg dolgot lehet venni: külföldi utazást, szép dolgokat, új gépkocsit, másik ingatlant. Vagy ha Önnek inkább magasabb havi bevételre van szüksége, akkor az örökjáradékos eladás nyújt kiszámítható és magas havi jövedelem-kiegészítést.
Felkészült a nyugodt és biztonságos, egyben izgalmas és eseménydús nyugdíjas évekre? Engedje meg, hogy segítsünk Önnek!
Bízza magát képzett tanácsadóinkra, akik az ügylet minden pontján segítik Önt, jogi szakértőink pedig a rendelkezésre állnak, bármilyen kérdése merül fel.
Kapott ma már ennél jobb ajánlatot? Ha Ön legalább 65 éves és rendelkezik ingatlannal valamelyik városban vagy kiemelt üdülőhelyen, ne habozzon felvenni velünk a kapcsolatot!
A tanácsadás gyors, díjmentes, és semmilyen kötelezettséggel nem jár. Miért ne ismerné meg ezt a lehetőséget? Talán ma van a nap, amikor megváltozik az élete!

Időpontot foglalok

You've successfully subscribed to Nyugodt Évek
Great! Next, complete checkout for full access to Nyugodt Évek
Welcome back! You've successfully signed in
Success! Your account is fully activated, you now have access to all content.
Unable to sign you in. Please try again.
Success! Your account is fully activated, you now have access to all content.
Success! Your billing info is updated.
Billing info update failed.
Your link has expired.