Örökhasználat megtartása mellett értékesítheti ingatlanát: élete végéig nem kell kiköltöznie, a vételárat mégis megkapja havi életjáradékként vagy egyösszegű kifizetéssel - az Ön választása szerint.
  • Legyen több ideje!
  • Egyedülálló lehetőség
  • Ne dolgozzon a nyugdíj mellett!
  • Biztos és biztonságos
  • Tegyen szert passzív jövedelemre!
  • Hitelfelvétel nélkül

Megunta már, hogy Ön otthon marad, míg a barátai utaznak, étteremben vacsoráznak és kalandokban van részük?
Csatlakozzon hozzájuk Ön is!
Most azt kérdi, miből? Hogyan lesz erre ideje? Ön netán nyugdíj mellett is dolgozik, hogy több jövedelme legyen? Nyugdíja egymagában kevés?

Szeretnék többet tudni


Olyan megoldást ajánlunk a problémára, amely kiszámítható, biztos és biztonságos. Amivel Ön egyösszegben milliókhoz vagy havi szinten százezrekhez juthat, miközben életén csak annyit kell változtatnia, amennyit Ön szeretne! Elköltözne, maradna, utazna, szórakozna, pihenne? Csak kívánnia kell, minden Önön múlik!
Vegye a saját kezébe a sorsát, tegye meg végre magáért, amit évtizedeken keresztül másokért is tett!
Adja el a lakását, és rendelkezzen vele továbbra is a saját döntései szerint. Lakjon benne, ameddig Ön kívánja. Kérje a vételárat egyösszegben vagy váltsa örökjáradékra! Valósítsa meg céljait ezzel a kiváló lehetőséggel!

Használom a kalkulátort


Hogyan lehetséges ez? Úgy, hogy Ön az eladása pillanatában haszonélvezeti jogot szerez az ingatlanjára, vagyis élete végéig ott lakhat vagy át is költözhet máshová, ezt senki sem mondhatja meg Önnek. A tulajdonos sem. Csakis Ön dönthet a saját sorsáról, csakis Önön múlik, hogyan akarja élni az életét!
Máris jelentkezne? Érdekli, mennyi pénzhez juthat az ajánlatunkkal? Kíváncsi a feltételekre?

Érdeklődöm


Ha Ön elmúlt 70 éves és saját ingatlannal rendelkezik Budapesten és vonzáskörzetében vagy valamelyik megyeszékhelyen, a Balatonnál, Hajdúszoboszlón vagy más üdülőhelyen, érdemes személyes konzultációra jelentkeznie.
Befektetőink megvásárolják a forgalomképes ingatlanját, Ön pedig vételár vagy járadék formájában jelentős pénzösszeghez jut.
Ön 100%-os jogi garanciát kap arra, hogy minden törvényes és tisztességes, a haszonélvezet jogi kategóriája és a hivatalos szerződés mindenre kiterjedően védi Önt. Nincs meglepetés, nincs kockázat, pontosan azt kapja, amiben megállapodunk.
A haszonélvezetes ingatlanértékesítés nem támogatás, kölcsön vagy szívesség, hanem tisztességes üzlet, amivel minden résztvevője elégedett lehet.
Legyen végre Ön is elégedett! Megdolgozott érte, élvezze saját munkája gyümölcsét eladósodás és másokra szorulás nélkül! Csatlakozzon a barátaihoz a nyaralásra, menjen velük az étterembe, fedezze fel velük a világot!

Kezdhetjük!


Mostantól más kifogást kell majd keresnie, ha nincs kedve kimozdulni! Ideje és pénze ugyanis bőven lesz!
Kérjen időpontot, a tanácsadás ingyenes és semmilyen kötelezettséggel nem jár. Tudja meg most, mit ajánlunk Önnek, és változtassa meg az életét akár néhány hét alatt!

Időpontot foglalok


You've successfully subscribed to Nyugodt Évek
Great! Next, complete checkout for full access to Nyugodt Évek
Welcome back! You've successfully signed in
Success! Your account is fully activated, you now have access to all content.
Unable to sign you in. Please try again.
Success! Your account is fully activated, you now have access to all content.
Success! Your billing info is updated.
Billing info update failed.
Your link has expired.